borica - bankservice-pleven-computers

Борика Банксервиз намали двойно цените за Е-подпис


B-Trust вече предоставя и възможност за издаване на електронен подпис за 3 години.

Борика Банксервиз съобщи, че намалява почти двойно цените за електронни подписи B-Trust. В резултат комплект за професионален електронен подпис за 1 година ще струва 64 лв. без ДДС. Персоналният е-подпис пък става 38,40 лв. с ДДС.

Намалението на цените има за цел да направи електронните услуги по-достъпни и да стимулира електронния документооборот, коментират от Борика – Банксервиз.

Борика-БанксервизВ допълнение на по-ниските цени, B-Trust вече предоставя и възможност за издаване на електронен подпис за 3 години. По този начин фирмите и физическите лица ще могат да си спестят подаването на онлайн заявка за подновяване всяка година, уточняват от платежния оператор.

Борика – Банксервиз е регистриран доставчик на удостоверителни услуги (ДУУ) в Комисията за регулиране на съобщенията (КРС). Компанията е вписана в регистрите на доставчиците на удостоверителни услуги в България и Европа. Платежният оператор изгражда, оперира и развива национална PKI инфраструктура за издаване на електронни удостоверения и удостоверителни услуги с удостоверяващ орган B-Trust.