skip to Main Content
0895 728 928 office@plevencomputers.com

Видеонаблюдение Плевен. Правилният подбор на техническите средства за видеонаблюдение като камери, обективи, DVR система, технология (конвенционална или мегапикселова) са в основата за успешна реализация на проекта.

Винаги може да се обърнете към нас като специалисти ,за да сте сигурни ,че ще сте спокойни дори когато във Вашата фирма , офис , магазин , фабрика или училище няма никой.

Връзка с нас – 0895728928.
 

Вие се питате коя система да изберем? Всеки клиент има различно мнение по въпроса, но нашата практика показва, че системите за видеонаблюдение не са толкова сложни за употреба.

Не е необходимо да сте компютърен специалист за да работите със система за видеоконтрол, защото софтуера е изключително интуитивен.
Качеството на картината с цифровите видеорекордери добро, работят много по-стабилно от компютрите, не се нуждаят от поддръжка и не създават никакви проблеми.

Наблюдаването през Интернет и GSM  също е по-качествено.
Нашият съвет е да ползвате качествени продукти за видеонаблюдение Плевен.

Предлагаме в гр.Плевен и региона тези технологии защото те са по-функционални, както и лесни за използване, те са по-надеждни и лесни и за поддръжка.

Целта на системите за контрол чрез видео камери, които Ви предлагаме е да водят цялостно наблюдение на обект заедно със запис на събитията , като камерите в обекта могат да се наблюдават през Интернет и GSM и Вие да бъдете спокоини за Вашия дом, офис и т.н.

Реклама

Top
Back To Top
Close search
Search