skip to Main Content
0895 728 928 office@plevencomputers.com
Излезе Google Drive версия 1.20.8672.3137

Излезе Google Drive версия 1.20.8672.3137

Google Drive. Място където можете да създавате, споделяте, работите с други потребители и да съхранявате всичките си неща.

С Google Drive вие можете:

Да създавате и да работите заедно. Google Документите са вградени в Google Drive, така че вие може да работите с другите в реално време върху документи, таблици и презентации. След като споделите нещо с другите вие може да добавяте коментари и да получавате съобщения, когато другите коментират нещо.

Имате достъп навсякъде, по всяко време и от всяко устройство. Поддържат се Mac и PC.

Има вградена търсачка, която позволява да търсите файловете според вида на файла, собственика и други. Google Drive може дори да разпознае текст в документа чрез Optical Character Recognition (OCR) технологията. Работи се по функция за търсене чрез изображение.

Може да започнете веднага с безплатни 5GB. Може да разширите мястото си до 25GB за 2,49 долара на месец, до 100 GB за 4.99 $ на месец и дори до 1 TB за 49,99 $ месечно. Хубавото е, че когато платите за повече място вашия Gmail акаунт също получава 25GB.

Google Drive позволява да прикачите снимки от хранилището ви и да ги постнете в Google+, а скоро ще има и същата функция за Gmail. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Можете да го свалите от тук.

 

Top
Back To Top
Close search
Search