skip to Main Content
0895 728 928 office@plevencomputers.com
Новите Sony Xperia Z4 Tablet и M4 Aqua – снимки

Новите Sony Xperia Z4 Tablet и M4 Aqua – снимки

Дни преди официалния анонс на cмартфона Xperia M4 Aqua и топ-таблета Xperia Z4 Tablet на Sony, в интернет изтекоха живите снимки на тези две устройства, които трябва да дебютират на 2 март.

 

Дизайнът на смартфона е направен в духа на топ-моделите от линията, но моделът ще бъде позициониран като устройство от средния ценови сегмент. Той ще получи тънък корпус с нов водоустойчив USB-конектор, без капачка. Сред характеристиките се споменава наличие на 5.2-инчов екран с HD-резолюция, 2 GB оперативна памет, 16 GB вътрешна разширяема памет, 13 и 5-мегапикселова камера, а вероятно и новия четириядрен процесор Snapdragon 610.
В допълнение към смартфона, на живите снимки виждаме и топ таблета Xperia Z4 Tablet, оборудван с флагманския чип Snapdragon 810. Той прилича на предшественика си (Z2 Tablet), но с по-тясна рамка. Трябва също така да се отбележи различното разположение на конекторите 3.5 мм е в горната част и разбира се най-новата версия Android 5.0 Lollipop със специалната долна линия, показваща миниатюрни изображения на стартираните в момента приложения (по аналогия с Chrome OS).
По-подробно с всяко от устройствата ще можем да се запознаем на MWC 2015, където на 2 март Sony ще проведе презентация.

Top
Back To Top
Close search
Search