skip to Main Content
0895 728 928 office@plevencomputers.com
От Microsoft публикуваха предварителна версия на Windows 10 SDK

От Microsoft публикуваха предварителна версия на Windows 10 SDK

От Microsoft публикуваха предварителна версия на комплекта софтуерни инструменти Windows 10 SDK. Програмистите и разработчиците вече могат да започнат създаването на софтуер за новата операционна система Windows 10, както и да адаптират своите сегашни софтуерни проекти за работа с новата ОС.

В комплекта са включени софтуерни инструменти за създаване на приложения с адаптивен интерфейс. Без губене на излишно време е възможно създаването на софтуер за всички хардуерни платформи, работещи под управлението на Windows 10. С помощта на новите обекти и контроли е възможно вграждането на функции за разпознаване типа на устройството (таблетен или десктоп-режим). Новите API облекчават тестването на създадените от програмистите приложения. Има промени и в Visual Studio, където са внедрени много нови функции.
Предварителната версия на Windows 10 SDK може да бъде изтеглена от официалния сайт на Microsoft за разработчици (dev.windows.com), а в уеб-портала channel9.msdn.com са публикувани подробни видеоуроци за работа с Windows 10 SDK. Клиповете започват с начални стъпки (44 минути и 17 секунди), следва създаването на базовата програма „Hello World“ (15 минути и 12 секунди) и така до създаване на сложни приложения за ОС Windows 10.

Top
Back To Top
Close search
Search