skip to Main Content
0895 728 928 office@plevencomputers.com

Официалният рендер на HTC One X9 се оказа в Интернет

Китайски източници публикуваха още едно изображение на HTC One X9 — пълен официален рендер, на който фигурира, както предната, така и задната част на смартфона. Освен това, на снимката са изобразени две версии на устройството: черната и сребристата.

 

На снимката изглежда, че задната страна на устройството е метална, с обичайните тънки разделителни вложки. Тук обаче има и необичаен за HTC (HTC One X9) елемент — голяма „лента“ в горната част на корпуса, която минава през него. Именно този детайл може би е пластмасов, редом с вградените в него камера и двойна светкавица.

Както стана ясно още в първия информационен теч, отпред HTC E56, как иначе е наречен смартфона, прилича на появилия се преди няколко години в Азия Butterfly S, като дори тук присъстват и физическите навигационни бутони. Автентичността е трудно да се докаже, но изглежда, че предната част на устройството се прикрива от изпъкналото стъкло в 2.5 D формат.

Вече със сигурност е известно, че HTC One X9 няма да бъде истинският флагман. Смартфонът ще бъде оборудва с далеч не най-мощния процесор на MediaTek с 5,5‑инчов FHD екран, 2 GB оперативна памет и постоянна 16 GB памет. Той също така ще получи и предна камера с UltraPixel модул, 13‑Мегапикселова резолюция и оптична стабилизация. Тоест, E56 напълно се вписва в рамките на напредналите средняци.

Анонсът на HTC One X9 трябва да се проведе през 2016 г., примерно няколко месеца преди презентацията на следващия флагман.

HTC One X9

Top
Back To Top
Close search
Search