skip to Main Content
0895 728 928 office@plevencomputers.com
Плевен става част от оптичната мрежа на VIVACOM

Плевен става част от оптичната мрежа на VIVACOM

Град Плевен се присъединява към най-модерната мрежа за високоскоростен оптичен интернет FiberNet от VIVACOM. Жителите на града вече имат възможност да използват предимствата на технологията, която осигурява свързаност до 2,5 Gbps и изключително висока стабилност, дори при лоши метеорологични условия. Допълнително преимущество на мрежата е, че потребителите могат да използват реално заявените от тях скорости на пакета, които достигат до 100 Mbps.40665-vivacom_fibernet

Оптичната инфраструктура, от която могат да се възползват над 900 000 домакинства в цялата страна, осигурява и възможност за включване на интерактивна телевизия. Популярната вече IPTV дава достъп до над 160 канала, от които повече от 25 са в HD формат. Чрез нея абонатите могат сами да избират какво и кога да гледат, независимо от телевизионната програма, като използват функциите за превъртане напред и назад, гледане на архив до няколко дни назад, поставяне на пауза и още много други.

 

Жителите на Плевен ще имат възможност да изберат най-подходящия за тях пакет от VIVACOM, който предлага една от услугите или двете в комбинация. В момента тече и една от най-атрактивните промоции на телекома за интернет и телевизия. До края на септември всички нови или настоящи клиенти на телекома ще могат да сключат договор за двете услуги – в комбинация или по отделно, като си гарантират 50% отстъпка от абонаментните планове за първите шест месеца. В допълнение, потребителите на българския телеком получават редица допълнителни услуги, като възможност за добавяне на неограничен мобилен интернет без месечна такса, подарък антивирусен софтуер ESET NOD 32, безплатен Wi-Fi рутер, статичен IP адрес, както и денонощна техническа поддръжка.

С присъединяването на Плевен, градовете, в които VIVACOM предлага оптичен интернет, стават общо 18.

 

Top
Back To Top
Close search
Search