skip to Main Content
0895 728 928 office@plevencomputers.com
Стартира първата публична IOS бета с версия 8.3 на Apple

Стартира първата публична iOS бета с версия 8.3 на Apple

Apple възнамерява да предложи отворени бета тестове за новите версии на своята iOS 8.3 и сега това вече е факт.

От днес всеки може да се запише за първата публична бета на версия 8.3 на мобилната операционна система, която се предлага чрез програмата AppleSeed на компанията. Версия iOS 8.3 Beta 3 вече бе пусната преди няколко часа за разработчици.

Досега, само предварителните варианти на OS X версиите можеха да бъдат достъпни за широката публика. Сега е предвидена и опция за едногодишен абонамент срещу 99 долара, който ви позволява да се запишете като разработчик и да участвате в бъдещите бета тестове на iOS с такъв статут.

Компанията уточнява, че потребителите на публичната бета могат да не получат същите ъпдейти, каквито получават разработчиците. Предполага се, че дори в бета тестовете Apple ще предпочете да пусне за публично тестване по-стабилни версии на софтуера.

iOS 8.3 ще добави нови от така наречените emoji иконки, както и ново приложение Photos. Beta 3 добавя и опция, която позволява на потребителите да филтрират всички нежелани съобщения, както и задължителното Apple Watch приложение, свързано с предстоящата поява на умния часовник.

Онези, които вече са участвали в бета тестовете за Yosemite, могат да получат достъп до iOS бетата, когато посетят страницата с iOS устройство; всички останали трябва да се регистрират.

Top
Back To Top
Close search
Search