Неограничено дисково пространство от Amazon Cloud Drive при цена 5$ месечно

amazon-cloud-drive

От Amazon представиха два свой нови тарифни плана: -Unlimited Photos и -Unlimited Everything за съхраняване на данни в електронния им облак Amazon Cloud Drive.
Абонаментът Unlimited Everything позволява не 10 или 100 TB дисково пространство, а наистина неограничено файлово пространство за запис и съхраняване на всякакви файлове при цена 5 щатски долара на месец или 59.99 $ за година. Услугата Unlimited Photos също предлага дисково пространство без ограничения, но е само за графични файлове и фотографии при цена 11.99$ годишно. Към този тарифен план са добавени и 5GB за всички други файлове.

1.jpg

2-та тарифни абонамента могат да бъдат ползвани безплатно в продължение на три месеца. За синхронизирането на файлове се предлагат за използване приложения за Windows или Mac, и мобилни приложения за iOS и Android. Възможно е изтеглянето на файловете дори без да имате акаунт в Amazon.

Директорът на отдела Amazon Cloud Drive Джош Петерсън коментира новата политика на компанията: „Много потребители записват празници, рождени дни и ежедневни случки чрез най-различни мобилни устройства и цифрови апарати. Често те не знаят колко гигабайта са им необходими за съхранение и подреждане на всички фотографии“.

Новите условия и тарифи на Amazon са наистина съвсем опростени: 1 или 5 $ месечно за фотографии или независимо какви файлове.